2:18:00 PM

Revenge Of My Sith

saya lahir di Hospital Daerah Kuala Kangsar pada 9hb Oktober 1991. Pernah menetap sekejap di Kampung Talang ketika kecik kecik dulu. Lepas tu teros ke Gombak. Dari kecik sampai ke besar sinilah tempat bermulanya segala segalanya bagi saya, segalanya kecuali muzik. Saya bersekolah di SMK SULTAN BADLISHAH dari form1 hingga form3 kemudian saya kena. . . . .enough with that. moving on, gombak has been a great great teacher for me and my loyal companion, soul. i'd learnt a lot of valuable things here. musically, this is where i grew up on eventhough sadly, this is not where i'd started. setiap kali orang bertanya pasal Gombak, thousands of hundred thousands stories came up in these colourful thoughts of mine which i can't ever be able to share with mere words. salah satu kebanggaan saya di Gombak; ialah industri muziknya. You guys don't even know Gombak, so shut the ef up. it is true that Gombak holds such massive numbers for domestic violence and juvenile crimes, but look at the brightside! nowadays, semua tempat pun macam tu, someone/somewhere/something has to be put on blame, so that's where Gombak steps in.

shit, tersalah topik. saya belajar music dengan ramai orang sepanjang pembesaran saya menjadi dewasa. haha. salah seorang ialah nik adib. looking at his achievements right now, hati rasa panas sebab aku nak macam tu jugak. aku nak bekerja keras sehingga kan semua orang bangga dengan aku. aku inginkan semua! GOT X, GOT IT ALL! daym -.-

NIK ADIB


from left= Safwan (bass, backing vocal), Joey (2nd guitar, lead vocal), Batang (drums), and Nik Adib (2nd vocal, lead guitar) at the 2009 Soundstage final and Muzik Muzik. terharu beb.
wait, you wouldn't think that i would have this one post only with blabbering on a friend's success? do you? well how about friends' success? but not all of them are friends of mine, aite? check this cool guys out. all hailing from GOMBAK! Peace, Empathy, Pen Off :) . *some of them are not even friends of mine, but hellz yeah Gombak is where their heart is :) *

679 - Punk Rock / Ska / Punk

Sunday Morning Glory n.k.a Leech - Grunge / Alternative Rock

Against The Wall - Pop Punk / Screamo / Alternative

Ballad For Layla - Screamo / Metal

Coda - Indie / Pop Rock / Alternative

0 point of view(s):

Post a Comment